WEBSITE ALGEMENE VOORWAARDEN

BELANGRIJKE JURIDISCHE MEDEDELING

Deze algemene voorwaarden (tezamen met ons Cookie beleid bevatten onze algemene voorwaarden ("Website Voorwaarden") en omschrijven op welke wijze wij, OPTIMATIC BVBA ("wij"of "OPTIMATIC") onze diensten via onze website www.klikeneet.be (de "Website") aanbieden. Deze Website Voorwaarden zijn van toepassing op ieder product dat u via de Website bestelt. Lees deze Website Voorwaarden daarom zorgvuldig voordat u uw bestellingen via onze Website plaatst. Door het gebruik van deze Website en/of onze diensten, geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de inhoud van deze Website Voorwaarden.

OPTIMATIC behoudt zich het recht voor deze Website Voorwaarden op ieder moment aan te passen, aan te vullen en/of te wijzigen zonder een verplichting tot mededeling daarvan aan u. We raden u aan om een kopie van deze Website Voorwaarden voor toekomstige verwijzingen af te drukken. Deze Website Voorwaarden zijn alleen in de Nederlandse taal beschikbaar.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens die via de Website zijn verstrekt, zijn onderworpen aan onze Privacy verklaring en ons Cookie beleid.

Ter voorkoming van misverstanden, verwijzingen in deze Website Voorwaarden naar de "Website" omvatten tevens de verwijzing naar iedere huidige en iedere toekomstige versie van onze website www.klikeneet.be , waarbij het niet van belang is of de Website door iedere huidige of toekomstige platformen of apparaten bezocht wordt.

U dient deze Website regelmatig te bezoeken om u op de hoogte te stellen van de huidige Website Voorwaarden. De Website Voorwaarden is op deze website beschikbaar via de in de kop vermelde link. U bent te allen tijde gehouden aan de op dat moment geldende Website Voorwaarden.

I. Algemene Voorwaarden voor gebruik en verkoop

1. INTRODUCTIE EN ONZE DIENSTEN

1.1 Bedrijfsinformatie: OPTIMATIC BVBA ... (adres nog in te vullen)

1.2 BTW-nummer: (BTW nummer nog in te vullen)

1.3 Diensten: Wij bieden een dienst aan om uw bestellingen ("Bestellingen") voor producten ("Producten") aan restaurants met een afhaaldienst ("Restaurants") zoals vermeld op deze Website door te geven.